Achillespees Vertaling Engels

Achillespees vertaald van nederlands naar engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden Van professionele vertalers, bedrijven, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen.


Finnish granny square pattern in English (With images

Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.

Achillespees vertaling engels. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Je was op zoek naar: Een enkele keer kan het fibroseren van weefsel (het overgaan.

De pees loopt wat breder uit in de richting van de voet en het smalste deel van de achillespees zit ongeveer 4 centimeter boven de aanhechting van het hielbeen. De kapitalistische productie zit in de fuik. Vertalingen van het uitdrukking achim steiner van nederlands naar engels en voorbeelden van het gebruik van achim steiner in een zin met hun vertalingen:

Wordt vertaald, even geduld aub. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Kyk na milions woorde en frases in alle tale.

Wordt vertaald, even geduld aub. Het is de dikste pees in het lichaam en ongeveer 15 centimeter lang. Wordt vertaald, even geduld aub.

De achillespees is een sterke vezelige pees die de spieren aan de achterkant van je kuit verbindt met het hielbeen. Leer hoe je achillespees uitspreekt in het nederlands, vlaams met een moedertaaluitspraak. Constante uitbreiding vormt een noodzakelijke conditie voor zijn voortbestaan en deze constante uitbreiding wordt nu onmogelijk.

Voor alle engelse woordenschat op deze pagina is geluid beschikbaar — klik eenvoudigweg op een woord om het te beluisteren. Vertalingen van het uitdrukking van de achillespees van nederlands naar frans en voorbeelden van het gebruik van van de achillespees in een zin met hun vertalingen: Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Sterker nog, onlangs hebben we collageenvezels kunnen maken die zes keer sterker zijn dan de achillespees. Enthesitis is een ontsteking van de enthesis, de overgang van pees of ligamenten in botweefsel. Bab.la is niet verantwoordelijk voor deze inhoud.

Hier zit de kwetsbare plek, de achillespees van de kapitalistische productie. The inflammation of sever condition is at the point where the achilles tendon attaches to the back of the heel bone. Tendinitis en peesruptuur (met name de achillespees), soms bilateraal, kunnen bij ciprofloxacinegebruik optreden, zelfs tijdens de eerste 48 uur van de behandeling.

Voorbeeldzinnen voor achilles in het engels. De federatie medisch specialisten maakt gebruik van cookies. Achim steiner van het unep( milieuprogramma van.

Arabisch, bulgaars, chinees, deens, duits, engels, estisch, fins, frans. Deze website van de federatie medisch specialisten maakt gebruik van cookies, hiermee verzamelen we informatie over het gebruik van de website. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.

Achilles tendon vertaald van engels naar nederlands inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden Enthesitis wordt ook vaak enthesopathie (aanhechtingspijn) genoemd.


Automatisch vertalende begrippenlijst Google drive


Sterke of onregelmatige werkwoorden (3); verbes forts ou


Mijn excuses voor degenen die geen Engels kunnen lezen


Image result for de 12 oerkarakters van storytelling


Fruity bread een recept van Rens Kroes Gezonde snoepjes


Mijn excuses voor degenen die geen Engels kunnen lezen


Mijn excuses voor degenen die geen Engels kunnen lezen


Image Result For Quotation Letter Vertaling Image Result


Bijzondere briefjes deze week Engelse woordjes met de


Kite is de Engelse vertaling van Wouw. Vanaf het 2e


Woordenschat EngelsNederlands. Thema head / hoofd


Free crochet pattern heart ♥ Haken, Mijn excuses


Pin on Web Pixer


Het boek is geschreven in het Engels en Chinees met de


Blij dat ik brei Bloemetjes granny Gehaakte afrikaanse


Breien met www.Knotje.nl Dit FairIsle vest, "Balfour" van


Free crochet pattern heart ♥ Haken, Hart, Gehaakt speelgoed


vertaling russisch naar engels Virkkaus, Neulonta


Free crochet pattern heart ♥ Breien en haken


Comments