Carport Med Bod I Bakkant

Støpt gulv og bindingsverk med utvendig panel. Hver enhet har et totalt bruksareal på 145 kvm, hvor det i 1.etg er har et hyggelig inngangsparti.


Pin på Bygg og Bevar glad i gamle hus!

Denne løsningen velges ofte om man har liten plass til en dobbelgarasje, eller vil unngå å miste utsyn.

Carport med bod i bakkant. Tradisjonell dobbelgarasje med dør på siden. Vi har fått oppført en dobbelgarasje med bod i bakkant, samt loft (med oppgang fra bod). Jeg har et spm jeg sliter med å finne ut av.

Fasader med ferdig puss med farge i, og royal impregnert kledning som krever minimalt vedlikehold. Tradisjonell dobbelgarasje med overbygd dør til bod og garasje på siden. En lengde på 800 cm vil gi en romslig garasje med mulighet for bod.

Akkurat som våre andre boder og hus leveres både carporten og boden som byggesett. Kraftige søyler av laminert tre. Loftet er trykket litt frem for å bygge over porten til garasjen.

Åpen på en side og i front. Plass til bod i bakkant. Godkjent utleiedel med stue/kjøkken, bad, soverom og bod.

Jeg har idag en carport med en bod i bakkant. Boden skal isoleres og brukes som treningsrom, mens loftet skal innredes som hobbyrom for barna. Boden i bakkant har egen dør og kan brukes til oppbevaring, som hobbyrom.

Dobbelgarasje med bod for ekstra lagringsplass. En lengde på 800 cm vil gi en romslig garasje med mulighet for bod En rekke med boder til boligbyggelag, materialeløsninger som krever minimalt vedlikehold.

Modell easy, denne med tak som skråner til bakkant, men kan også lages med fall til forkant eller til siden eksempel på frittliggende garasje med carport og bod. 40m² tre romslige soverom pent kjøkken fra byggeår delikat bad med dusj og badekar vaskerom / gjestetoalett i 1.etasje sjarmerende jøtul vedovn i stuen lys og god. Denne boden på 6,2 kvadratmeter er laget for å settes i bakkant av carporten karl 23,1 kvm.

Dersom du ønsker lagringsplass vil en bod i bakkant av garasjen være en god løsning. Det er gode planløsninger og kvaliteter på leveranser, med blant annet kjøkkeninnredning og garderobeskap fra hth og integrerte hvitevarer på kjøkkenet. Flott løsning med sal tak, bod med dcs kledning, og galvanisterte lamper.

Dersom du ønsker bod i bakkant av garasjen, anbefaler vi at du forlenger garasjen ut over standardmålet vårt på 560 cm. Carport med bod i bakkant. Boligen har en innholdsrik planløsning på to etasjer med blant annet to bad og separat toalettrom i 1.

Carport med saltak og bod. 5m² vestvendt markterrasse på ca. Boligene vil få et moderne snitt og det vil være gode parkeringsløsninger ved at hver bolig får 2 parkeringsplasser, en utendørs og en i carport med bod i bakkant.

Carport med ekstra høyde til bobil. Du setter sammen alle delene til en ferdig carport med tilstøtende bod. Rolig og barnevennlig beliggenhet velholdt og med god standard carport på ca.

Da anbefaler vi at du forlenger garasjen ut over standardmålet vårt på 560 cm. Dette er utenfor en toetasjes firemannsbolig og det er derfor noe begrensninger i frihet til hva som kan settes opp. Det er ikke mulig å kjøpe kun skul/bod uten å kjøpe carport loke.

Renner og nedløp av stål. Dersom du ønsker lagringsplass vil en bod i bakkant av garasjen være en god løsning. Første etasje (underetasjen) inneheld tre soverom, bad, vaskerom, bod og hall med trapp.

Carport med bod i bakkant. Gang, separat toalett, 2 soverom og boder for lagring. Du kan få garasje med carport med åpning helt bak eller med bod i bakkant.

Carport modell easy modell easy, denne med tak som skråner til bakkant, men kan også lages med fall til forkant eller til siden. Når du skal bygge garasje er det viktig å sjekke reglementet. Da anbefaler vi at du forlenger garasjen ut over standardmålet vårt på 560 cm.

Parkering i dobbel garasje og med bod i bakkant i underetasjen av hver seksjon. Har begynt et prosjekt med å lage meg en bod, som på sikt også kan inkludere en carport. 17m² med bod i bakkant på ca.

Taktrobord med not og fjær. Skjulet/boden som passer til carport loke er ubehandlet og må grunnes og males før bruk. Carport med saltak og bod inkludert.

Enkelte garasjer krever en byggetillatelse dersom den overstiger visse mål. På den manglende veggen er det feks 120cm mellom hver stender/takstøtter. Trappa går opp fra boden.

27 kvm carport med bod i bakkant er inkludert i prisen. En lengde på 800 cm vil gi en romslig garasje med bod aluminium carport, med saltak, frittstående løsning. Attraktiv beliggenhet på fagereng med gangavstand til skole, barnehage, jekta handelspark, friareal med flott turterreng både sommer og vinter, matbutikk, mv.

Bygd med listefrie overgangar mellom tak og veggar, og det vert listfrie vindaugskarmar i stove/kjøken. Romslig loft med inngang fra. Flott løsning med sal tak, bod med dcs kledning, og galvanisterte lamper.

Garasje med carport kan leveres med framtrekt front, loft, bod i bakkant med egen dør og hobbyrom eller annet du måtte ønske. Hamco bygg as sultindvikveien 15, 9302. Carport dobbel, med saltak og bod.

Graving er ferdig, og neste steg å få laget betongsålen er rundt hjørnet. Vi har gleden av å presentere en meget tiltalende og gjennomført eiendom oppført av den lokale byggmester bjørn gjerløw med solide og lokale underleverandører i stokke kommune. Døren er høyrehengt og kan ikke endres til venstrehengt.

Dobbelgarasje med bod for ekstra lagringsplass. Når jeg nå skal fylle igjen, tenkte jeg å legge tilrette slik at jeg lett kan bygge en bod der senere. Carport med bod i bakkant.

Carport med eller uten bod kan vi også få til om ønskelig. Forutsetningen er at alt gjøres riktig bod: Dobbel garasje på brutto 49 kvm med isolert bod i bakkant.

Bygg bod, garasje eller annen bygning uten å søke bruk veiviseren vår for å finne ut om du kan bygge bod, carport, garasje, drivhus eller annen frittliggende bygning uten å nabovarsle og sende byggesøknad til kommunen dobbelgarasje med carport. Carport vil gi et luftigere inntrykk av garasjen. Garasjen med bod og carport gir rom for oppbevaring av bil både inne og ute under tak.

Her har du en ekstra stor carport, med mulighet til å få plass til bod i bakkant (tilleggsprodukt) nordisk gran. Beskytt bilen din mot regn, sol og snø. I nedre klekkenveien i haugsbygd ved hønefoss, skal vi bygge en charon som er en vertikaldelt tomannsbolig i 1 1/2 etg, med tilhørende carport m/bod i bakkant til hver av boenhetene.

Få garasjen akkurat slik du vil ha den. Antatt papptekking og ovenpå bordtekking av lerk eller lignende. Snakk med oss, vi hjelper deg gjerne!

Boden er bygget i bakkant på carporten, med kledning i vedlikeholdsfrie port elementer og skyvedør. Etasje, lys og luftig stue med delvis åpen løsning mot kjøkken, samt mye lagringsmuligheter i kjeller. Leveres i byggesett som du selv monterer ved hjelp av monteringsanvisninger.

Den minner på mange måter om en garasje der ene veggen og port mangler. Bod i bakkant med stige opp til hems for lagring. Gjør det selv garasje bod enkelgarasje dobbelgarasje.

Boden er lukket, og carporten mangler en vegg og port. Trevirket, spiker og skruer er inkludert i pakken. 15 forskjellige standard kledninger inkl.

Stor carport med 6,2 m2 bod i bakkant. Carport i stål konstruksjon med bod i kompositt materiale. Frå stova er det også utgang til ein romsleg og skjerma balkong på 15 m2, og i bakkant av balkongen har du ei 4,5 m2 sportsbod og carport.

Egenskaper yttermål (bredde / lengde): På siden er det en carport med bod i bakkant. Stor dobbelgarasje med bred port.

Saltakform med opplett, limtre/sperrer, antatt isolert med min.ull. Kjedet enebolig over 2 plan med: Bod i carporten, med smart skyvedør.

Carportløsningen gir et spenstig design og en fleksibel uteplass. Hamco bygg as sultindvikveien 15, 9302. Trivelig og godt vedlikeholdt enebolig beliggende i et attraktivt, rolig og familievennlig boligområde.


Trivelig enebolig med alt på et plan. God beliggenhet i


Skåla 1B i 2020 Inngangsdør, Tvstue, Stue


Primærrom 123 kvm, Bruksareal 123 kvm, Bruttoareal 135


Skåla 1A i 2020 Inngangsdør, Tvstue, Stue


Palram Feria Carport 13' x 20', White


4 STEG Bygg bod med plats för allt! Skur


Pin på Ahh I wish.Inspiration for future home house


Pin på Enebolig


Primærrom 123 kvm, Bruksareal 123 kvm, Bruttoareal 135


Øvre Lauvåsen/Maura Flotte, innflytningsklare rekkehus


Vallevegen 23, Solbakken, er en unik villa fra 1924 med en


Skåla 1B i 2020 Inngangsdør, Carport, Tvstue


Jessheim Oppgradert og moderne enebolig i kjede med


lantliv uthus Sök på Google Ladugård, Ladugårdsdörr


Halsøy Velholdt enebolig med god planløsning


Pin på Nyhuset


Jessheim Oppgradert og moderne enebolig i kjede med


(4) Flott tomannsbolig med fin havutsikt. FINN.no Stue


Växthus växthus med bod växthus med förråd trädgård


Comments